Kerst

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text css_animation=”appear”]

In 2014 zal de Kinderband in samenwerking met TeamCom Producties een nieuwe leuke Kerstshow op de planken zetten. Deze kerstshow is te boeken voor theaters, scholen en bedrijven, maar ook voor zorginstellingen en festivals.

Een spetterende show met alleen maar bekende kersthits, zoals Let It Snow, Jingle Bell Rock, Stille nacht en vele vele anderen, welke gespeeld en gezongen worden door (leden van) de Kinderband, een strijkkwartet en diverse bijzondere gasten en zo ook een speciaal samengesteld Kinderkoor.

Een heus kinderkoor waaraan jij ook kunt deelnemen! De audities zullen dit voorjaar plaatsvinden in de regio Alphen aan den Rijn.

Kijk ook op www.kerst-singalong.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”306″ border_color=”grey” img_link_target=”_blank” css_animation=”bottom-to-top” img_size=”full” alignment=”center” img_link_large=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_video title=”Promo audities Kerst-Singalong” link=”http://www.youtube.com/watch?v=Tm-J-ZLw9Lw”][/vc_column][/vc_row]

BOEK ONS !