Lustrum of themafeest

Lustrumfeest of themafeest op school of dagverblijf

Heeft uw school of dagverblijf binnenkort een feestje? Wellicht een lustrumfeest of themafeest?
De Kinderband helpt u graag! Zo kunnen wij diverse leuke activiteiten regelen om uw feest te doen slagen. Denk bijvoorbeeld aan:
– Muziek
– Diverse leuke workshops, al dan niet muziek gerelateerd
– Schminkers
– Ballonnenvouwer
– Goochelaar (Ned. kampioen)
– Springkussen
en veel, heel veel meer.

We kunnen voor de diverse leeftijdsgroepen, diverse leuke activiteiten doen. Hierbij een greep:

Voor de allerjongsten (2 – 4 jaar) hebben we een leuke muziekworkshop. Onze begeleidster neem haar gitaar mee en een koffer met attributen waaruit de kinderen steeds iets mogen kiezen. Aan de hand hiervan wordt er gezongen en gedanst. Goed voor de communicatie van de kinderen, samenspel en beweging.

Voor de groep in de leeftijd van 4 – 7 (schoolgaand) hebben wij een leuke activiteit dat heet ‘Kijken doe je met je oren’. Aan de hand van diverse leuke spellen wordt het gehoor gestimuleerd en leren kinderen beter luisteren naar muziek, elkaar en omgeving.
We hebben ook voor deze groep een activiteit dat heet KIDSDANCE. Door de inzet van een professionele dansjuf leren de kinderen een leuk dansje welke aan het eind van de middag kunnen laten zien aan de school en/of genodigden.

Voor de 8+ hebben we onder andere:
– Een KIDSDANCE variant, maar dan iets moeilijker dansje
– Een DJ workshop, gegeven door een professionele DJ
– Een muziekworkshop, waarbij kennis wordt gemaakt met een specifiek instrument, zoals gitaar of drums (voor kleine groepen).
– Een theaterworkshop, gegeven door een professioneel acteur/theaterdocent, waarbij men diverse leuke dingen leert die in de theaterwereld goed van pas komen.

Kortom: we hebben heel veel mogelijkheden. De prijs is sterk afhankelijk van de wens. Wij maken namelijk altijd een offerte op maat. Het is ook mogelijk ons een richtlijn van prijs te geven, zodat we hier een programma op samenstellen.

Voor invulling van een schoolfeest, pleinfeest kunnen wij ook een ballonnenvouwer leveren, een goochelaar, schminkers etc etc.

Interesse of meer weten omtrent mogelijkheden?
Stuur ons een berichtje en geef de wensen aan. Wij zullen u dan een leuk passend voorstel doen toekomen.

Neem contact met ons op

BOEK ONS !