Media

Media en de Kinderband

Foto’s

Onder deze knop treft u een scala aan diverse foto’s aan van diverse shoots en live optredens van de Kinderband.

 

Blog – Nieuws

Volg de Kinderband met de laatste nieuwtjes op deze pagina. De meest recente berichtjes en leuke feitjes staan hier.

 

Filmpjes

Een grote vergaarbak aan diverse filmpjes die van de Kinderband zijn verschenen. Kijk op deze pagina om even de sfeer te proeven van de Kinderband…. en wellicht zie je jezelf ook nog ergens terug..?

 

Kinderband TV

Kinderband TV is een initiatief dat we genomen hebben om kinderen en bv leerkrachten die gitaar spelen ook wat nummers van de Kinderband te leren, zodat deze zelf gespeeld kunnen worden. Ook leuk om even onze TV pilot trailer te bekijken….

 

De Kinderband werd ons van diverse kanten aangeraden. Ze zouden een leuke actieve show geven voor kinderen, zouden erg toegankelijk zijn, zouden meedenken, zouden vernieuwend zijn en de kinderen weten te boeien. Ik heb toen contact met hen gezocht en gevraagd een optreden voor onze aanwezige kinderen te verzorgen. En wat bleek: alles klopte ! Wat een fantastische band met goede muzikanten, wat een betrokkenheid! Ze hadden zelfs vooraf diverse zaken aangedragen waar wij zelf niet aan gedacht hadden, zodat het een compleet en geheel verzorgd feest is geworden. Met de inzet van evenementenbureau Alle Dagen Feest, voor het schminken, maakt het geheel compleet af ! Dank !

Peter

Manager zorginstelling

 

Facebook posts

 

 

3 weeks ago

Kinderband

10 augustus.... ben je erbij? Wateringen waterpop

Waterpop
Nieuwe bands voor Waterpop 2019!!!!
Funky tunes van Bo Saris, trek je dansschoenen aan!
Pop noir van LAKSHMI, trek je dansschoenen uit 😉
En als kinderband Kinderband en dansen met de kids!
...