Media

Media en de Kinderband

 

Blog – Nieuws

Volg de Kinderband met de laatste nieuwtjes op deze pagina. De meest recente berichtjes en leuke feitjes staan hier.

 

Filmpjes

Een grote vergaarbak aan diverse filmpjes die van de Kinderband zijn verschenen. Kijk op deze pagina om even de sfeer te proeven van de Kinderband…. en wellicht zie je jezelf ook nog ergens terug..?

 

Kinderband TV

Kinderband TV is een initiatief dat we genomen hebben om kinderen en bv leerkrachten die gitaar spelen ook wat nummers van de Kinderband te leren, zodat deze zelf gespeeld kunnen worden. Ook leuk om even onze TV pilot trailer te bekijken….

 

De Kinderband werd ons van diverse kanten aangeraden. Ze zouden een leuke actieve show geven voor kinderen, zouden erg toegankelijk zijn, zouden meedenken, zouden vernieuwend zijn en de kinderen weten te boeien. Ik heb toen contact met hen gezocht en gevraagd een optreden voor onze aanwezige kinderen te verzorgen. En wat bleek: alles klopte ! Wat een fantastische band met goede muzikanten, wat een betrokkenheid! Ze hadden zelfs vooraf diverse zaken aangedragen waar wij zelf niet aan gedacht hadden, zodat het een compleet en geheel verzorgd feest is geworden. Met de inzet van evenementenbureau Alle Dagen Feest, voor het schminken, maakt het geheel compleet af ! Dank !

Peter

Manager zorginstelling

BOEK ONS !