Theatershows

Theatershows van de Kinderband

De Kinderband heeft een divers aantal theatershows waarmee ze door het land trekt, onder andere “De Grote Liedjesshow” en “Sinterklaasshow”.

Kinderband Liedjes Show
Een feestelijke muziekshow voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Een leuke, enthousiaste en actieve show waarin zij liedjes speelt van oa. de cd Alle Dagen Feest en natuurlijk een aantal gloednieuwe liedjes !

Kinderband Glitter & Glamour show
Een feestelijke glamour muziekshow voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Een leuke, enthousiaste,actieve en enigszins over de top show waarin zij liedjes speelt van oa. de cd Alle Dagen Feest en natuurlijk een aantal gloednieuwe liedjes !

Sinterklaas Liedjes Show
Muzikale show vol Sinterklaas- en kinderbandliedjes. Al dan niet met Sint en Piet. Sinterklaas heeft de HoofdPiet gevraagd te passen op het Grote Boek van Sinterklaas. Hij zal zijn uiterste best doen om het boek te bewaken totdat Sinterklaas er is…. Maar of hij hem dat ook gaat lukken ??

NIEUW Seizoen 2022 – 2023
Kinderband speelt Sprookjeswonder
Een eigentijds verhaal met invloed van diverse sprookjes. De Kinderband wordt tijdens een optreden flink gestoord door oa. Roodkapje…. zij is de weg kwijt… maar is zij de enige? Lukt het de Kinderband de sprookjesfiguren tijdig terug te sturen naar hun eigen sprookje? Een leuke theatershow vol humor voor kinderen van 3 – 10 jaar, met muziek van de Kinderband en natuurlijk bekende Roodkapje liedjes. Ook verzorgt de Kinderband diverse leuke andere workshops.

Meer weten?

BOEK ONS !