Mogelijkheden

Mogelijkheden van de Kinderband

Naast vele reguliere optredens op scholen, festivals, dagverblijven, speelparadijzen, boekhandels etc, waarbij de Kinderband haar eigen (en bekender) aanstekelijke repertoire speelt, doet de Kinderband nog veel meer. Een greep van de andere mogelijkheden, tref je hieronder aan.

Workshops
In samenwerking met oa Alphense Popschool, Alphense Dansschool, evenementenbureau Alle Dagen Feest, Workshops voor kids en andere partners, verzorgen wij ook diverse workshops op scholen, dagverblijven, BSO’s etc.

De Kinderband heeft een divers aantal (theater)shows waarmee ze door het land trekt, onder andere “Kinderband rockt”, “Kinderband speelt Kinderband Liedjesshow” en “De Grote Sinterklaasshow”.

Kinderband Liedjes Show
Een feestelijke muziekshow voor kinderen tussen 3 en 10 jaar. Een leuke, enthousiaste en actieve show waarin zij liedjes speelt van oa. de cd Alle Dagen Feest en Hiep Hoera en natuurlijk een aantal gloednieuwe liedjes !

Sinterklaas Liedjes Show
Muzikale show vol Sinterklaas- en kinderbandliedjes. Sinterklaas heeft gezegd dat hij bij de show aanwezig zal zijn…. maar de paniekPiet weet het nog niet zo zeker…. Samen met de kinderen gaan ze ervoor zorgen dat Sinterklaas komt…. Maar of dat ook gaat lukken ??
Diverse scenario’s beschikbaar!

Sinterklaas
Naast onze Sinterklaasshows in de theaters, is de Kinderband ook voor bedrijven, instellingen, scholen, dagverblijven etc te boeken met een Sinterklaasrepertoire (en al dan niet met Sint en Piet) ! Wij kunnen uw complete feest verzorgen, tot en met schminkers, knutselworkshops aan toe ! Zo speelden wij al bij ING, Zorggroep Almere, Emma Kinderziekenhuis, Cap Gemini, Rabobank, HEMA, Donner, diverse zorginstellingen, Spaarne Ziekenhuis, Polare, diverse basisscholen door Nederland en België, Arriva, New Directions, De Alliantie Eemvallei, Free Record Shop, LeasePlan, UW Utrecht, Baker & McKenzie, Quist etc etc…. en natuurlijk diverse intochten door het land…

Ook verzorgt de Kinderband diverse leuke andere workshops.

BOEK ONS !