Sint 2021

Sinterklaas en Kinderband – 2021

Kom naar de Sint met de Kinderband, in Alphen op 14 november

Wil jij Sinterklaas in het echt ontmoeten? Dat kan! Tenminste, als er hard genoeg gezongen wordt natuurlijk. Op 14 november komt hij samen met een Piet langs op de Kalkovenweg 7 (Locatie Alphense Dansschool).
Je kan dan jouw verlanglijstje geven aan de Sint, of natuurlijk nog even zeggen wat de Sint écht niet mag vergeten op pakjesavond!

Naast bezoek van de Sint is het ook dansen en zingen geblazen. Twee leden van de Kinderband spelen Sinterklaas- en andere leuke liedjes die keihard meegezongen mogen worden. Je mag zoveel vriendjes, vriendinnetjes, broertjes of zusjes meenemen als je wilt, maar let op er kan maar één volwassene mee. Er is snoepgoed en je kunt ook nog leuke prijzen winnen.

Let op; er zijn per show beperkte plaatsen beschikbaar dus reserveer snel je plek. Je kunt je voor 2 verschillende tijden inschrijven. Een kaart voor kinderen en volwassenen kost € 6,50. Voor de kosten van de kaarten krijgt je ouder een rekening die met Ideal kan worden betaald.

Wat zijn de tijden

Reserveer nu voor één van de volgende tijden!
Show 1: 11.00 – 12.00
Show 2: 13.00 – 14.00
Show 3: 15.30 – 16.30 (nog) Niet beschikbaar
Show 4: 18.00 – 19.00 (nog) Niet beschikbaar

Luisteren

Luister hieronder naar een aantal door ons opgenomen Sinterklaasliedjes, verschenen op onze Sinterklaascd.

Bestel je kaarten via onderstaand formulier

Mocht bestellen onverhoopt niet lukken, stuur dan een mail naar info@kinderband.nl met uw naam, telefoonnummer en het aantal kaarten en wij zorgen alsnog voor uw reservering.

Sinterklaasshow 2021

 

Verification

BOEK ONS !