Muziek

Muziek van de Kinderband

Al jaren maakt de Kinderband diverse leuke nieuwe eigen kinderliedjes. De meeste van deze liedjes zijn terug te vinden op de cd’s van de Kinderband: Alle Dagen Feest (2010) , Hiep Hoera (2013) en Het Beste Van (2014). Liedjes als Alle dagen feest, Radio, Oma is verliefd, Doe eens effe mee, Dans met mij, Mooiste van de klas, Pech, Flapuit, Superheld, Doe mij maar na, Hoempa papa rap, Dag dag, Verliefd op mijn juffrouw en vele, vele anderen.

Naast het Kinderband eigen repertoire, speelt de Kinderband ook enkele bekendere kinderliedjes tijdens live shows. En heeft de Kinderband een Sinterklaascd uitgebracht in hun eigen stijl met bekende Sinterklaasliedjes. We vinden het leuk om onderwerpen te verzinnen die de kinderen in diverse leeftijdsgroepen aanspreekt. De liedjes kunnen ook worden ingezet tijdens workshops.

Daarnaast staan we natuurlijk altijd open voor nieuwe onderwerpen en ideeen om weer nieuw materiaal te schrijven. Heb je dus ideeen, laat het ons weten ! Wij zijn momenteel druk bezig met ons nieuwe album met nieuwe liedjes (oa Alles komt goed, In de ruimte, Broertjes en zusjes, Hobby, Ik speel in een band, De zee en veel , heel veel meer), die in 2019 zal verschijnen.

BOEK ONS !