De leukste band voor kinderen !
Boeken of meer informatie ?Filmpjes !

Kinderband, de leukste band voor kinderen!

De Kinderband is een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. Wij spelen zelf geschreven kinderliedjes die verschenen zijn op diverse cd’s (Alle Dagen Feest, Hiep Hoera en De Beste van). Kinderen worden tijdens de optredens actief gestimuleerd om mee te doen met de band (zingen, dansen etc). De Kinderband een veelgevraagde act op diverse grote en kleine podia in Nederland en Belgie.

“Muziek maken voor kinderen is geweldig!”,aldus Maurice van Tol (zanger). “Kinderen zijn eerlijk, kunnen bewegen zonder dat ze denken dat iemand het gek zal vinden.. heerlijk! Daarnaast hebben we natuurlijk allemaal een stukje kind in ons, toch?!”

Met liedjes als Alle Dagen Feest, Doe Eens Effe Mee, Bang, Zo Graag Naar School, Oma Is Verliefd, Radio, Dag Dag, Dinodans, Mooiste Van De Klas en vele, vele andere doen wij al jaren diverse optredens op grote en kleine podia. Naast de optredens geven wij ook theatershows, intieme optredens in bijvoorbeeld kinderziekenhuizen, dagverblijven en educatieve workshops op bijvoorbeeld scholen. We zijn sinds 2010 ook officieel partner van de KiKa en Edukans, iets waar wij bijzonder trots op zijn. Wij hebben zelfs voor Edukans het begeleidende nummer “Schoenmaatjes” mogen schrijven, wat zij nu standaard aanprijzen bij de landelijke schoenendozenactie bij basisscholen.

Wij zien jullie graag (weer) bij een volgend optreden !

Veel gestelde vragen aan de band, hier verklaard. Klik op de tabs om te lezen !

 

Spelen jullie met twee, drie of vier man? De Kinderband bestaat uit vier man. Deze setting is ook onze standaard setting. Daarnaast komt het wel eens voor dat we op een groter of kleiner podium staan, waardoor we de bezetting aan kunnen passen naar 3, 2 of zelfs solo (alleen zanger met gitaar). Er is dus veel mogelijk!

 

Onze doelgroep is basisschool-leeftijd. Echter komt het ook regelmatig voor dat kinderopvang of peuterspeelzalen ons willen boeken. Dit is ook geen enkel probleem. We kunnen hier ons programma op aanpassen.

 

Kan ik de cd’s bestellen? En wat hebben jullie nog meer te koop?
Kijk even in onze webshop!

 

De Kinderband geeft ook diverse leuke actieve muziek workshops op basisscholen, dagverblijven en peuterspeelzalen. Diverse leuke insteken maken het programma educatief en interessant voor iedereen, inclusief lesmateriaal!

 

Ik wil de Kinderband boeken, maar hoe doe ik dat?
Stuur een mail naar info@kinderband.nl of via ons contactpagina. Iemand van Kinderband (of TeamCom Producties) zal contact met u opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

 

Wat is de prijs voor een optreden?
Wij hanteren diverse tarieven. Een en ander is afhankelijk van afstand, geluidsinstallatie, duur van het optreden en natuurlijk jullie budget!

 

Muzikale workshops

 

De Kinderband biedt diverse leuke muzikale workshops aan. Van Dance tot Zang en van Ritme tot DJ. Voor onder- en bovenbouw.

 

[instagram-feed]

Contactformulier

8 + 8 =

BOEK ONS !